Opening 's tijden.Ma - Zo 24/7 Geopend. Bel ons: (+31) 85 130 2958

Domotica

Beveiliging systeem


Centriumgroup kiest voor beveiliging voor de hoogwaardige beveiligingstechniek van onze partners Nox, Ajax Systems en Honeywell. Onderscheidend in deze techniek is dat zowel bij stroom uitval of uitval van verbinding de signalering in tact blijft. De draadloze componenten dragen zorg voor laagdrempelige installatie. Deze systemen zijn voor zowel inbraakdetectie, noodknopbediening als branddetectie in te zetten.

Dit doet Centrium group met haar partner Dahua. Hoogwaardige beeldkwaliteit. Zowel in de woning als in appartementencomplexen is dit een bewezen oplossing. Ook hier geldt dat deze installaties door onze eigen specialisten worden geïnstalleerd en onderhouden. Zodat de techniek doet wat u er van mag verwachten

Onze gecertificeerde beveiligingsexpert komt bij u langs voor een uitgebreide inspectie. Inbraakgevoelige punten van het pand worden geïnventariseerd en relevante omgevingsfactoren in kaart gebracht. Zo krijgt u altijd een advies op maat.Onze beveiligingsadviseur zal een voorstel doen voor een draadloos of bedraad beveiligingssysteem, al naargelang het beste bij uw situatie past. De beveiligingspakketten zijn zowel te huur als te koop.
single service

Specializations

Download de brochure, en kom er achter hoe wij andere bedrijven hebben geholpen met onze dienstverlening.

Steeds meer bedrijven hebben last van agressie tijdens werktijd. niet alleen is dit erg voor je personeel, maar ook bepalen voor de werksfeer in het bedrijf. Corona maakt dat mensen wat meer geïrriteerd zijn, waardoor je onvoorspelbare situaties kan krijgen.

Waar gaan wij het over hebben in de brochure,

Hoe kan ik mijn bedrijf structureel goed beveiligen.

Hoe kan ik woede uitbarstingen uit de weg gaan.