Opening 's tijden.Ma - Zo 24/7 Geopend. Bel ons: (+31) 85 130 2958

Surveillance

Uw bedrijf veilig, no nonsens 100 procent transparant.

Surveillance


Onze surveillanten hebben een scherp oog voor afwijkende situaties. In combinatie met de vaardigheden om overlast adequaat te voorkomen of te beperken, dragen ze daarmee bij aan veiligheid in openbare ruimtes en op specifieke locaties, zoals winkelcentra en bedrijventerreinen.
Daarnaast kunnen onze surveillanten u van dienst zijn met onder meer eerste hulp, BHV en beheer van brandmeldinstallaties. Zo voorkomen en beperken onze surveillanten overlast en zorgen ze ervoor dat medewerkers en publiek zich veilig en welkom voelen.Alle alarmmeldingen worden automatisch doorgezet naar een surveillance, dit betekent dat er snel geschakeld kan worden bij een alarmmelding. Op dat moment word de dichtstbijzijnde surveillance gestuurd om de alarm op te volgen. Hier door kunnen wij garanderen dat de aanrijtijden van de surveillance vele malen sneller is als elders.
single service

Specializations

Download de brochure, en kom er achter hoe wij andere bedrijven hebben geholpen met onze dienstverlening.

Steeds meer bedrijven hebben last van agressie tijdens werktijd. niet alleen is dit erg voor je personeel, maar ook bepalen voor de werksfeer in het bedrijf. Corona maakt dat mensen wat meer geïrriteerd zijn, waardoor je onvoorspelbare situaties kan krijgen.

Waar gaan wij het over hebben in de brochure,

Hoe kan ik mijn bedrijf structureel goed beveiligen.

Hoe kan ik woede uitbarstingen uit de weg gaan.