Opening 's tijden.Ma - Zo 24/7 Geopend. Bel ons: (+31) 85 130 2958

Brand en Sluitronde

Brand en Sluitronde


CentriumGroup biedt onder andere ook een Brand en Sluitronde aan als dienst. Een Brand en Sluitronde houdt kort gezegd in dat er een interne controle plaatsvindt. Nadat het personeel het pand heeft verlaten, zal CentriumGroup het bedrijfspand geheel controleren, afsluiten en het alarmsysteem inschakelen.

Voorafgaand aan de werkzaamheden zal eerst een gesprek plaatsvinden om het pand te bezichtigen en instructies van de werkzaamheden door te bespreken. Zodoende kunt u uw wensen aangeven bij CentriumGroup en eventuele vragen aan ons stellen. Daarnaast zullen  in overleg met u, de tijden van brand en sluitronde worden vastgesteld.

Na afloop zullen uiteraard alle geconstateerde onregelmatigheden worden gerapporteerd. Dit rapport zal door CentriumGroup op de door uw gewenste manier aan u worden doorgegeven.  Indien de onregelmatigheden van ernstige aard zijn, zullen wij per direct contact met u opnemen om u hiervan in kennis te stellen.Bij controle en sluitronde ligt de nadruk onder andere op:
  • Openstaande ramen, deuren, hekwerken en poorten;
  • Verlichting die onnodig ingeschakeld staat;
  • Uitschakelen van de apparatuur dat onnodig aan staat;
  • Brandveiligheid, oftewel het controleren van de blusmateriaal etc.;
  • Vluchtwegen en de veiligheidsaanduidingen;
  • Voorkomen van andere calamiteiten
  • Of andere specifieke wensen van de klant.single service

Specializations

Download de brochure, en kom er achter hoe wij andere bedrijven hebben geholpen met onze dienstverlening.

Steeds meer bedrijven hebben last van agressie tijdens werktijd. niet alleen is dit erg voor je personeel, maar ook bepalen voor de werksfeer in het bedrijf. Corona maakt dat mensen wat meer geïrriteerd zijn, waardoor je onvoorspelbare situaties kan krijgen.

Waar gaan wij het over hebben in de brochure,

Hoe kan ik mijn bedrijf structureel goed beveiligen.

Hoe kan ik woede uitbarstingen uit de weg gaan.