Opening 's tijden.Ma - Zo 24/7 Geopend. Bel ons: (+31) 85 130 2958

Alarmopvolging

Alarmopvolging


Bij het verlaten van uw pand of woning, dient u het alarmsysteem in te schakelen. Na de inschakeling ervan wordt uw pand/woning beschermd tegen indringers. Wanneer indringers uw pand/woning proberen binnen te dringen, zal het alarm afgaan. Meteen na het afgaan van het alarm zal een melding binnenkomen bij de meldkamer waar u aangesloten bent. Dit signaal zal uiteraard ook bij de meldkamer worden geregistreerd. De meldkamer zal per direct contact opnemen met CentriumGroup , die als sleutelhouder functioneert.

CentriumGroup zal na het binnen komen van de melding, per direct een bekwame medewerker naar uw pand of woning sturen. Na de aankomst, zal ons medewerker achterhalen wat de oorzaak van het alarm is geweest. Afhankelijk van de bevindingen op de plaats, zal een passend actie worden ondernomen. Hierbij kunt u denken aan het waarschuwen van de politie, de brandweer of andere instanties, wanneer dit noodzakelijk wordt geacht.Aantal reden om alarmopvolging uit te besteden aan CentriumGroup :
  • Er wordt altijd gereageerd op een inbraakalarm 7/24
  • Deskundige afhandeling van het alarmopvolging
  • Sleutelhouders hebben een ongestoorde nachtrust
  • Geen persoonlijke risico voor de sleutelhouders bij een werkelijke inbraak
  • De waarschuwingsadres (sleutelhouder) worden alleen gewaarschuwd wanneer er een werkelijke calamiteit heeft plaatsgevonden
  • Een snelle en adequate alarmopvolging betekend voor u dat de eventuele vervolgschade beperkt kan blijven
  • Bij een calamiteit kunnen we repressief handelingen verrichten zoals storingsmonteurs en glasschadebedrijven bellen om de schade of de storing direct te laten herstellen.single service

Specializations

Download de brochure, en kom er achter hoe wij andere bedrijven hebben geholpen met onze dienstverlening.

Steeds meer bedrijven hebben last van agressie tijdens werktijd. niet alleen is dit erg voor je personeel, maar ook bepalen voor de werksfeer in het bedrijf. Corona maakt dat mensen wat meer geïrriteerd zijn, waardoor je onvoorspelbare situaties kan krijgen.

Waar gaan wij het over hebben in de brochure,

Hoe kan ik mijn bedrijf structureel goed beveiligen.

Hoe kan ik woede uitbarstingen uit de weg gaan.